BLOG

Pocházím z Tádžikistánu, ze země ležící v úpatí Pamíru. Láska mě zavedla do České republiky, kde nyní žiji. Má čeština zatím ještě není excelentní, bez problémů se však domluvíme. Korektury textů a zvedání telefonu raději zajišťuje manželka Simča :)

Neskutečně příjemná masáž, která využívá pomalých a hlubokých hmatů pro maximální uvolnění svalů. Jemná a vytrvalá práce na svalech Vás ponoří do hluboké relaxace a uvolní i ty nejzatuhlejší svaly. Velikou moc zde mají kvalitní éterické oleje, které do těla přinášejí další účinky. V těle působí ještě 6 - 12 hodin a spouštějí blahodárné detoxikační...

Srdečně Vás zveme na další z našich oblíbených víkendů s jógou do jógového i gurmánského ráje na Antariku, kde se budeme intenzivně věnovat józe a posouvat se mílovými kroky kupředu. Tentokrát s příjemně svěžím a lehkým programem, kde budeme pronikat především do tajů jógových ásan.
Čeká Vás spousta nejrůznějších lekcí jógy, kde se skvěle...

Nově si u nás můžete zakoupit zvýhodněné permanentky, které jsou krásným dárečkem pro sebe sama i pro druhé. Rádi vystavíme také dárkový poukaz na masáž dle výběru o libovolné délce.

Již za několik dnů pro Vás otevřeme novou oázu odpočinku kousíček od centra Ostravy. Otevření plánujeme na 1. 5. 2019 a srdečně Vás zveme k jejímu prozkoumání! Na první otevírací týden jsme připravili slevu 25% na všechny masáže, tak si honem rezervujte místečko a využijte této jedinečné příležitosti k parádnímu odpočinku.

Pohybové stereotypy, stres, ztuhlé svaly a časté pobolívání zad. Poznáváte v tom sebe nebo někoho ve Vašem okolí? Pak je možná na čase zajít na masáž spoušťových bodů. A právě teď máte jedinečnou příležitost, neboť na facebooku hrajeme o parádní slevy na 45 min a 60 min masáže. A vyhrávají vždy dva! 🥳

Pečlivě se připravujeme na otevření nové masérny a hrdě představujeme nový rezervační systém. Telefonické a emailové objednávky jsou samozřejmě stále možné, nyní máte navíc možnost pohodlné objednávky přímo z obrazovky svého počítače.